viernes, 3 de mayo de 2013

Nous coneixements, nous reptes

Ja estem de ple treballant en la Pac 3. Aquesta és una part fonamental ja que hem de redactar el projecte aplicant les planificacions anteriors. Suposarà un esforç per part de totes, un nou repte.

Aquests dies hem començat a treballar el mapa conceptual amb eines digitals. És nou per a mi i m'agrada seguir aprenent. També toca posar-se de ple amb el treball directe a  la wiki i treure's certes pors a tot el que no dominem però per això estem aquí, no?
També és el moment de saber superar dificultats tècniques com no poder obrir arxius o tenir problemes de connexió que compliquen l'aprenentatge. És una part a assumir quan es treballa en xarxa i millor ser positiu i pensar que de tot s'aprèn, no?

A nivell personal m'agradaria tenir més temps per a dedicar a l'assignatura . Al estar treballant (i que no falti) és el que sol passar però ja era conscient quan em vaig matricular. Tot i així és la gran avantatge de la formació on line. Els diferents horaris laborals es podem combinar amb el temps dedicat a estudiar i a compenetrar-se amb les companyes.


De moment portem un bon ritme i hem anat complint amb la planificació. Segur que seguim igual de bé en aquesta Pac perque es nota l'esforç conjunt.

Ànims!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario