martes, 21 de mayo de 2013

PRÀCTICA FINAL



La setmana passada van presentar la PAC3. Aquesta part del projecte digital ha sigut la que ha representat un volum de treball més elevat per part de tot el grup. Ha sigut una feina molt completa pel que fa a les cerques, la selecció de la informació, la elaboració d’un mapa conceptual on s’estructurés tot el contingut, l’edició de la wiki, la inclusió d’imatges i vídeos complementaris, la citació i webgrafia de totes les fonts, les conclusions. M’ha servit per aprendre la utilització de noves eines i recursos i encara que haig de perfeccionar-les estic contenta pel camí fet.

Ara estem esperant la valoració de la PAC per poder millorar i completar la nostra wiki de cara a la pràctica final. Personalment valoro positivament la feina feta pel grup ja que crec que hem fet una bona col·laboració i  hem respectat els acords inicials com a base del nostre projecte i treball en un entorn virtual.

De cara a la presentació a la resta de grups penso que el nostre projecte pot donar resposta a les demandes d’informació que moltes vegades ens plantegem com a estudiants del Grau d’Informació i Documentació. Quines seran les nostres sortides professionals? Com puc ampliar la meva formació? Quina és la situació actual del mercat laboral? Quin futur ens espera?

Apuntes de un derrotista de Joe Sacco

Esperem que a la pràctica final puguem transmetre als nostres companys els nostres objectius i puguin treure tot el profit a la nostra feina!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario