martes, 28 de mayo de 2013

PRESENTACIÓ DE LA WIKI LIBER


Falten pocs dies per fer la presentació del nostre projecte digital a l’aula.

Després de tota la feina feta a la PAC3 ens trobem en aquests moments  millorant la nostra wiki, unificant l’edició, afegint elements per fer-la més navegable i preparant el nostre missatge de presentació. La veritat es que ara que falta molt poc temps per presentar la nostra wiki en societat si miro endarrera encara valoro molt més tota la feina feta. Sembla mentida que ja estem arribant al final!

Continuem treballant a un bon ritme i amb una comunicació fluïda entre totes que ens permetrà complir la nostra planificació i consolidar el treball en grup. Una vegada presentem el nostre projecte haurem de preparar una bona defensa de la nostra wiki per tal de poder transmetre tot l’esforç i la recerca d’informació fetes.

També com comenta la meva companya tinc curiositat per veure la resta de projectes, els temes desenvolupats, els dissenys i al mateix temps també tinc curiositat per veure com es rebut el nostre projecte. Penso que hem fet una  molt bona feina partint dels pocs coneixements previs que teníem sobre molts dels programaris emprats i que hem après a treballar en grup en un entorn virtual que també és un dels objectius centrals de l’assignatura.

 
Wiki Liber

Així que estic positiva i amb ganes de presentar la nostra wiki i veure ja la resta de projectes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario