lunes, 13 de mayo de 2013

WIKI I MÉS WIKI!


Aquesta PAC3 està representant tot un repte i un volum molt alt de feina per part del nostre grup Liber. De mica en mica totes les informacions i cerques comencen a plasmar-se al nostre espai. La wiki és una bona eina col·laborativa i la seva edició és un aprenentatge continu ja que les seves possibilitats d’edició són a vegades força més limitades i confuses. Això ha representat  moltes hores de feina per poder trobar el punt més adequat a les taules, les imatges i els formats adients.



Ara que pràcticament ja tenim el nostre projecte acabat penso que hem fet una bona feina ja que partíem de pocs coneixements de la majoria d’eines que hem utilitzat així com de la feina col·laborativa en entorns virtuals i de mica en mica hem realitzat un bon  aprenentatge en tots els sentits. Encara tenim una pràctica final per endavant per continuar aprenent i millorant el nostre projecte digital i la nostra feina diària.

Hem decidit allargar la nostra entrega un parell de dies aprofitant la flexibilitat que se’ns ofereix en aquest sentit per tal de poder fer un repàs global i unificar les nostres conclusions i aspecte final. Penso que hem portat un bon ritme de feina i que aquests dos dies no repercutiran en la nostra planificació per la pràctica final que s’aproxima.

Molts ànims noies! Pràcticament ja la tenim aquí!

Font imatge:
Autora:Carolyn_Sewell

1 comentario:

  1. al principi a totes ens donava molt respecte la wiki però ara ja ens sentim més comódes i encara que certs aspectes de l'edició ens limiten més, a resultat una bona eina per a treballar en equip

    ResponderEliminar