jueves, 9 de mayo de 2013

Recta final de la Pac 3

Ja queden pocs dies per a l'entrega de la Pac 3 i estem en plena  feina!!

Per a mi ha estat una motivació i està sent un repte l'edició de la wiki. Ens hem repartit els apartats i de moment sembla una bona idea perque a l'hora d'editar les pàgines al mateix temps  no tenim problemes. Poc a poc ja va agafant forma i fa il.lusió veure el punt en el qué estàvem al principi i com anem avançant. Sembla increïble!

Suposo que en els apartats on fem aportacions grupals sí que haurem de parlar-ho perque no fos que al coincidir ens falli alguna cosa. I sincerament fa por que a última hora ens quedem penjades. Ja hem vist, per exemple que si passem molt estona connectades a la wiki sense editar-la i de cop tornem a treballar-hi, ens sortirà un missatge d'advertència i podem perdre la feina acabada de fer :((

Les recomanacions sobre el que ha quedat més fluix i dels punts a millorar són d'agraïr. Quan estàs donant-li voltes als mateixos aspectes un dia rere l'altre sovint et quedes encallat en el mateix. Ens serveix per a seguir aprenent i millorant.

Estic d'acord amb les companyes que un dels aspectes més complicats és a més de cercar la informació, saber gestionar-la. S'ha d'anar amb compte en  fer una bona selecció de les fonts a consultar i distingir les que realment ens serviran en el projecte de les que no acaben tenint major rellevància.

I per acabar donar-nos ànims que ja queda menys i entre totes farem una bona feina. Som-hi!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario