martes, 28 de mayo de 2013

POLINT LA WIKI

En aquesta primera part de la Pac final de moment ens toca acabar de repassar la wiki i preprarar la presentació.
Els continguts de la wiki ja els teníem gairebé acabats però sempre falten coses: revisar les faltes, tenir una edició homogènea, repassar els links i la navegació sobretot.
I el que crec que és molt important, fer una bona presentació. Nosaltres sabem el treball que portem però ara cal ensenyar-ho. Saber transmetre que hem aconseguit l'objectiu proposat: conèixer l'evolució dels perfils professionals en el món de les biblioteques i centres de documentació. Ara estem treballant en el text a presentar però caldrà unificar les aportacions de cadascuna i fer una bona edició.

Em sembla que serà un projecte que interessarà  als companys de l'assignatura perque qui més qui menys es preocupa pel seu futur laboral i conèixer dades recents amb testimonis directes pot agradar.

En el treball grupal hem seguit la mateixa dinàmica i funcionem bé. La bona comunicació a través de l'àrea de debat és fonamental. Un cop més crec que arribem a temps en el dia de l'entrega i més tenint en compte que ja no es podem aplaçar les entregues. Hem de seguir així en aquestes últimes setmanes i ser optimistes!





No hay comentarios:

Publicar un comentario