jueves, 30 de mayo de 2013

Navegabilitat

Aquests darrers dies del projecte ens estem dedicant a millorar la navegabilitat de la wiki de cara a la presentació del projecte a la resta de l'aula. La navegabilitat, la facilitat d'ús d'un web, és vital per a que el projecte tingui èxit: una plana web no pot ser complicada, ha de posar tots els continguts a l'abast de l'usuari i facilitar-li la navegació. L'entorn web té la gran característica de ser hipertextual, és a dir, ens permet saltar d'un contingut a un altre, sense haver de fer una lectura lineal dels continguts. Així, si no tenim una navegabilitat òptima, l'opció de lectura hipertextual es perd.

A més a més hem elaborat el document amb la presentació del nostre projecte: plasmar tot el que hem fet en poc més de dos folis és força complicat, però ens ha servit per a fer una reflexió final de tot el recorregut de l'assignatura. Personalment, estic molt contenta de la nostra feina i crec que hem funcionat molt bé com a grup.

Em dóna certa pena tancar el projecte perquè li hem posat moltíssimes ganes, però alhora estic satisfeta amb  el que hem aconseguit i tinc moltes ganes d'ensenyar-li a la resta de companys.

Ànims, ja queda poc!

No hay comentarios:

Publicar un comentario