martes, 7 de mayo de 2013

Repartició de tasques a la PAC 3

Ja hem passat l'equador de l'assignatura i sembla que cada cop més el projecte pren forma i comencem a rebre el fruit dels nostres esforços. Quan comences a buscar informació sobre un tema per a l'elaboració d'un treball acadèmic, sempre et sents una mica perduda perquè primer compiles més informació de la que pots processar, després veus que aquesta informació parla molt d'uns temes i gens d'uns altres, tornes a cercar i cercar... És normal tenir aquesta sensació, però encara avui és molt frustrant.

Quan vaig veure gairebé acabat el nostre mapa conceptual no m'ho podia creure. Tota aquella informació que se'ns presentava desordenada i sense saber ben bé si era el que nosaltres volíem, de sobte estava allà, neta i clara, i ens donava el primer patró del que serà el nostre projecte. Els termes eren concisos i la idea del projecte quedava clara, per fi veiem una mica de llum!!

Ara ja ens hem repartit les tasques que desenvoluparà cada membre del grup i totes sabem què hem de fer, som com una petita cadena de muntatge. Això sí, si cap de nosaltres necessita ajuda, es podrà debatir la solució al Fòrum de l'assignatura. Aquí ningú es queda sol i totes mirem cap al mateix objectiu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario