lunes, 6 de mayo de 2013

PAC3 EN MARXA!


Estem en plena feina de la PAC3.

A aquesta part del projecte hem hagut de treballar una nova eina digital col·laborativa com és el mapa conceptual. Penso que és una eina útil i al mateix temps et fa replantejar continguts, índex i estructuració del projecte al veure reflectida tota la informació en conceptes. Agrair també la feina feta per les meves companyes ja que en algun moment del mapa he tingut dubtes i no he sabut veure com continuar i per mitjà de la col·laboració hem pogut enllestir la feina i continuar endavant!


Hem rebut també la valoració de la PAC2. Estic contenta perquè penso que anem pel bon camí i la nostra feina diària ha tingut una bona valoració. Hi ha aspectes a millorar i també s’agraeix com comenta la meva companya poder saber quins són els nostres punts febles per poder reflexionar i millorar en aquest sentit. Un aspecte clau al meu entendre i que també constata la valoració de la PAC2 és que hem crescut com a grup i això és positiu per poder dur a terme el nostre projecte digital.

Tenim per endavant una setmana amb molta feina on s’ha de desenvolupar una part fonamental del nostre projecte. Aprofundirem també en la utilització de la wiki i això sempre representa un repte que afronto amb ganes i positivitat. 

Molts ànims noies per aquesta dura setmana. Segur que entre totes ho podem treure endavant!


Imatge: http://www.flickr.com/photos/theshmoopdeck/2184537696/sizes/m/in/photostream/
Autora: poopee shmoopee

No hay comentarios:

Publicar un comentario