jueves, 6 de junio de 2013

RECTA FINAL


Ja estem aproximant-nos al final d’aquest trajecte!



Primer volia felicitar-vos a totes per la feina feta a la PAC3. Una vegada rebuda la valoració per part del nostre consultor penso que s’ha avaluat molt positivament el nostre projecte i que hem sapigut transmetre tot l’esforç i el treball que ha representat la wiki. Hi ha detalls a millorar però hem assolit els objectius, hem desenvolupat noves habilitats, hem adquirit nous coneixements i ens hem consolidat com a grup.

Hem rebut a hores d’ara totes les valoracions per part de la resta de companys a l’aula. Penso que tenir punts de vista diferents sobre la feina feta és positiu i ajuda a veure altres alternatives que ens podem ajudar a millorar la nostra wiki.
Al mateix temps ens trobem ara com a grup preparant la defensa del projecte i reflexionant sobre els nostres punts forts i les debilitats assenyalades a les valoracions.

Estic molt contenta amb la feina feta i amb la dinàmica que hem portat com a grup. Aquesta ha sigut la meva primera experiència en la realització d’un projecte en un entorn virtual i volia agrair-vos a totes la vostra implicació i el vostre positivisme que moltes vegades m’ha servit per continuar endavant.

Així que moltes gràcies Silvia, Cristina i Rosa!! I molts ànims per la recta final d’aquest semestre!


 Autor: jesussalvador

No hay comentarios:

Publicar un comentario