sábado, 8 de junio de 2013

ARA SI QUE ÉS EL FINAL...

En dos dies acabem l'assignatura i estic molt contenta perque s'ha notat l'esforç que li hem posat totes a la wiki.

Ja hem rebut totes les valoracions i ara mateix ens trobem acabant de confeccionar la nostra defensa. Tant la valoració del consultor com la dels nostres companys ens ha ajudat molt; ens hem adonat de coses que ens han faltat.. però els considero petits errors, ja que han valorat molt positivament el contingut de la wiki. 

Ara que hem arribat al final, miro enrere i recordo com va ser la primer presa de contacte ja que cap de nosaltres havia fet cap projecte d'aquesta envergadura en un entorn virtual. 
Al principi vas una mica perduda perque no saps el que realment seràs capaç de fer i ni ens imaginavem per un moment que tot hauria anat d'una forma tant rodada... sempre hem tingut bastant consens i entre totes ens hem ajudat. Quan no hem acabat d'entendre alguna cosa, la coordinadora ha traslladat el nostre dubte al consultor i l'hem pogut resoldre.

La PAC1 ens va dónar l'oportunitat de conèixer una mica a la resta de membres i establir uns acords inicials així com començar la cerca d'informació per al nostre projecte.
La PAC2 va servir-nos per planificar el treball i fer un guió del que voliem que reflectis la nostra wiki.
La PAC3 és la que més volum de feina té però com ens haviem planificat bastant bé la vam superar sense gaires problemes.
I per últim la PAC4 era simplement acabar de retocar la wiki, repassar-la etc. 

Aquesta assignatura està pensada perque sense que te n'adonis vagis adquirint les competències TIC alhora que fas el projecte i quan arribes al final és quan veus que a més d'aconseguir realitzar el projecte final, has aprés a utilitzar moltes eines que al haver-ho fet a través d'un treball en grup ha sigut molt més fàcil.


Espero que el resultat final d'aquesta assignatura sigui molt bó i que encara que li hem dedicat moltíssimes hores,  això no repercuteixi en la resta d'assignatures i ens vagin igual de bé els exàmens!

Per aquesta entrada us deixo una imatge que reflecteix de forma clara al nostre grup, ja que sempre hem estat unides en la planificació, desenvolupament i a la recta final del projecte!!



2 comentarios: