viernes, 26 de abril de 2013

WIKI I LIBER


Aquest dilluns 22 van entregar la PAC2!
 
Estic contenta perquè van poder tenir enllestida la nostra feina complint la planificació que ens havíem marcat. Això ens va permetre tenir un temps de marge per poder millorar petits detalls respectant els nostres acords inicials. Ha sigut necessària molta feina i esforços per part de totes però hem anat superant dia a dia els possibles dubtes i complicacions.

A aquesta segona PAC la nostra estructura de la Wiki comença a agafar forma. Els primers dies tenien molts dubtes i pors al començar a treballar amb aquesta nova eina. De mica en mica hem començat a familiaritzar-nos amb el seu us, les seves possibilitats d’edició, navegació i recuperació d’arxius. D’aquesta manera hem perdut les pors inicials i hem començat a ser part activa de la wiki com a suport al treball col·laboratiu.

Reflexionant sobre el funcionament del nostre grup penso que es pot establir una similitud entre la dinàmica que hem viscut al entrar en contacte amb el món de les wikis i la dinàmica que hem portat des de la constitució del nostre grup a l’actualitat.

També nosaltres hem tingut uns primers moments de dubtes al començar a treballar en un nou entorn virtual. No ens coneixíem de forma personal, no sabíem quins seriem els nostres ritmes, les nostres habilitats i les nostres mancances personals i com a grup. Però de mica en mica hem començat a familiaritzar-nos les unes amb les altres, conèixer les nostres situacions i veure com la nostra feina començava a donar resultats i tot començava a encaixar. Penso que això ha fet possible sentir-nos com una part activa de LIBER, començant a crear la nostra pròpia identitat com a grup.


Sentir que formen part d’un projecte comú crec que ens ha aportat coses positives com ara un més alt grau de responsabilitat i compromisos comuns que ens fa  avançar i millorar com a grup. Així que com comentem les meves companyes confiança plena i continuant pel bon camí a aquesta PAC3!


Imatge:http://farm4.staticflickr.com/3177/2795462449_293c326d86.jpg 
Autor: yann.co.nz
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario