jueves, 18 de abril de 2013

TREBALLANT PER LA PAC2


Ja tenim el blog del Grup Liber!

Aquesta és la meva primera entrada a aquest nou espai que volem que sigui un lloc de reflexió sobre el procés de creació del nostre projecte digital “ Evolució del perfil professional en l’àmbit de les Biblioteques i Centres de Documentació”.

Personalment és la meva primera experiència en un treball en grup en entorns digitals. En un primer moment em plantejava molts dubtes respecte a la dinàmica i el funcionament en entorns digitals però una vegada hem constituït el grup, hem definit la temàtica del nostre projecte i he començat a familiaritzar-me amb l´entorn del campus virtual de la UOC així com amb les aules i amb l’espai propi del grup tot comença a funcionar.

Penso que amb la configuració dels acords inicials s’ha establert unes bones bases per la dinàmica del grup. Els acords han estat consensuats amb la participació de tot el grup i hem creat uns compromisos que facilitaran la nostra feina futura.

 
www.bcn.cat/biblioteques Autor:Jordi Casañas
Actualment estem enfeinades amb totes les activitats d’aquesta segona PAC. Hem descobert noves aplicacions molt útils com ara el Zotero i hem començat a treballar amb blocs i  wikis dels que personalment era només usuària i a partir d’ara començo a ser creadora. Trobo l’experiència molt enriquidora tot i que  a la vegada  implica un volum força considerable de temps i pràctica per tal de poder adaptar-nos a les noves eines i al seu funcionament.

En relació a la dinàmica del grup penso que portem un bon ritme de treball, la nostra feina a l’espai de debat és constant i cadascuna de nosaltres ha fet propostes i iniciatives per facilitar i avançar al nostre projecte digital. Penso que podrem assolir l’objectiu que ens hem marcat de tenir enllestida la nostra feina amb un marge de temps suficient ja que totes pensem que és un aspecte important per millorar la nostra feina. Tot i els dubtes i les possibles complicacions que poden trobar-nos al camí penso que és fonamental una bona actitud, una bona comunicació, bones iniciatives i companyerisme. Crec que aquests valors són presents al nostre grup, així que gràcies noies i endavant amb la feina!!!
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario